СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Борисов само ден болнични след операцията

Борисов само ден болнични след операцията Борисов само ден болнични след операцията Борисов само ден болнични след операцията
Борисов само ден болнични след операцията

в. Ретро   Стр. 56

Министър-председателят Бойко Борисов успя да си вземе само ден болничен, след като в петък следобед отново бе опериран по спешност. Това е четвърта хирургическа интервенция в последните години за премиера заради проблеми с коленете. Той бе опериран преди това през 2009 г., 2013 г. и 2015 г.

В петък той бил приет по спешност за артроскопска интервенция на коляното поради увреден менискус. Операцията е извършил началникът на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ "Софиямед" и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев, който заяви пред Агенция ПИК, че премиерът имал класическа травматична увреда на менискуса.

"Направихме артроскопска операция, която мина без проблеми и затруднения", обясни Георгиев. Той му препоръчал поне седмица почивка, но Борисов бе на работа още в неделя, а министър Томислав Дончев призна, че шефът му се възстановявал винаги бързо и не обичал да се залежава.

Заради травмата и операцията обаче премиерът Бойко Борисов не отиде на юбилея на Симеон Сакскобургготски във "Врана" в петък вечер, както и не участва в предаване на БНТ, където имаше уговорка. Там вместо него се появи именно Томислав Дончев.