СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg
20.07.2017 четвъртък

Тема 8:Подготовка за раждането-техники на дишане и релаксация по време на нормално раждане. Подготовка и поведение в предродилна и родилна зала

Тази сряда-26-ти юли, поредната лекция от този цикъл в безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Софиямед" ще бъде посветена на всички аспекти по темата: Техники за дишане и релаксация по време на нормално раждане. Психологическата подготовка и поведение в предродилна и родилна зала.

 
Всичко най-важно в демонстрационната лекция бъдещите майки ще научат от акушерката от АГ отделението на УМБАЛ "Софиямед" Таня Димитрова.
 
 
Наши гости с подаръци и презентация ще бъдат партньорите ни от "Здраве".
 
Лекцията започва точно в 15:00ч. в Конферентната зала на ет.6. 
 
Напомняме, че преди началото и след края на всяка лекция от 13:00 до 16:00ч. бъдещите родители могат да посетят Отворените врати в Клиниката по акушерство и гинекология, и неонатология, като разгледат условията в нея и се запознаят лично с различните специалисти.
 
Не забравяйте да се запишете и в нашата томбола с подаръци, осигурени от всички партньори на Училището за родители, която ще изтеглим в края на програмата ни през месец септември.