Sofiamed logo
flag_bg flag_uk
УМБАЛ „Софиямед“ посрещна първите си студентиТържествено посрещане на първия си випуск студенти организира вече университетската столична многопрофилна болница „Софиямед“ днес. Церемонията по официалното откриване на академичната година в лечебното заведение се проведе в Конферентната зала на централния медицински корпус, а на нея присъстваха ръководството на университетската болница – управителят д-р Йордан Пелев, зам.-управителят д-р Розалина Чобанова, началникът на АГ Клиниката доц. д-р Никола Василев, началникът на АГ отделението д-р Валери Нецов, координаторът по учебната дейност доц. д-р Стоян Александров и гл.асистент д-р Анета Начева, д.м., която изнесе на младите студенти и първото упражнение - семинар на тема: „Инвазивни и неизвазивни методи на диагностика в гинекологията“.

Бъдещите лекари бяха приветствани от управителя на УМБАЛ „Софиямед“, който ги призова да бъдат преди всичко отговорни към обучението си и да придобият задълбочени знания, и умения, които ще им помогнат в бъдещата професионална дейност.

Болница „Софиямед“ придоби университетския си статут през месец юли когато Министерски съвет издаде решение лечебното заведение да стане първата частна болница в страната с подобен профил. В края на 2013г. Акредитационният съвет към Министерство на здравеопазването акредитира „Софиямед“ и като база за практическо обучение на специализанти, които вече практикуват на територията на болницата по всички основни медицински специалности. Тогава „Софиямед“ получи и най-високата акредитационна оценка - Отличен, за цялостна медицинска дейност, както и за отделните медицински и други дейности за срок от 5 години.


Новини
postsУМБАЛ „Софиямед“ посрещна първите си студенти
Тържествено посрещане на първия си випуск студенти организира вече университетската столична многопрофилна болница „Софиямед“ днес. Церемонията по официалното откриване на академичната година в лечебн

postsДКЦ „Софиямед“ разкрива кабинет за профилактика на инсулта
Най-модерното здравно заведение в страната УМБАЛ „Софиямед“ в началото на месец ноември открива специализиран кабинет за профилактика на мозъчно-съдовите заболявания. Той ще се намира в ДКЦ „Софиямед“

postsПродължителната хрема може да се дължи на полипи в носа
в.Труд
9.10.2014г.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4357692

postsНовото лого на "Софиямед" вече е факт!
Новото лого на вече Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Софиямед" вече е факт!

postsБезплатни стоматологични прегледи в ДКЦ "Софиямед"
От 7-ми до 17-ми октомври стоматологичния кабинет на ДКЦ „Софиямед“ обявява безплатни консултативни прегледи и преференциални цени за почистване на зъбен камък на стойност 25лв.

За информация и зап

© 2012 ДЦК СофияМед София. Всички права запазени.

Начало | За нас | Отделения | Полезна информацияНовини |

www.hospitalsofiamed.bg

ТЕЛЕФОН ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАСОВЕ: 0700 31 051
(От 8:00 до 17:00ч.)

Контакти | ДКЦ |

  Стационарни телефони:
02 / 465 0000
02 / 465 0002
Мобилни телефони:
+359 895 555 444
+359 895 555 442
+359 895 555 443
Факс :
02/ 417 55 24
  Местоположение на болницата:

гр. София 1797
бул. "Г.М.Димитров" №16

Болницата разполага със собствен паркинг.

pic Bulpharma Национален телефон за връзка 0700 89 089