СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg
10.11.2017 петък

Удължава се срокът за провеждане на безплатни профилактични прегледи за бъбречни заболявания в ДКЦ "Софиямед"

Удължава се срокът за провеждане на безплатни профилактични прегледи за бъбречни заболявания в ДКЦ Удължава се срокът за провеждане на безплатни профилактични прегледи за бъбречни заболявания в ДКЦ Удължава се срокът за провеждане на безплатни профилактични прегледи за бъбречни заболявания в ДКЦ
Удължава се срокът за провеждане на безплатни профилактични прегледи за бъбречни заболявания в ДКЦ

Поради голям интерес срокът за провеждане на безплатни профилактични прегледи за бъбречни заболявания в ДКЦ "Софиямед“ се удължава до 17 ноември 2017 г. Кампанията се организира от нефрологичния кабинет, намиращ се на територията на диагностично-консултативния център и е насочена към възрастни пациенти.

 

Ранната диагностика на бъбречните заболявания и тяхното своевременно лечение намалява рисковете от възникване на хронична бъбречна недостатъчност и произтичащите от това последствия.

 

Нефрологичният кабинет предлага комплексна диагностика, профилактика, лечение и наблюдение на широк спектър от заболявания на бъбреците. Лечебното заведение разполага с модерна и съвременна апаратура за диагностиката им. 

 

Прегледите ще се осъществяват след предварително записване на регистратурата на ДКЦ „Софиямед“, бул. Г. М. Димитров №16, Централно фоайе или на следните телефони: 02 465 0000; 0895 555 444.

 

Желателно е да се носят стари изследвания и епикризи.