EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

1 юни в Софиямед! Честит празник, мили деца!

ЧЕСТИТ 1 ЮНИ, МИЛИ ДЕЦА!
 
Още от сутринта екипът на Детско отделение - Софиямед, посрещна всички свои малки и по-големи пациенти по случай 1 юни с празнична украса, много подаръци и забавления, осигурени от екипа ни и верните ни партньори и приятели.
 
Неотложения педиатричен кабинет работи в ДКЦ "Софиямед"-Люлин и днес, където всяко дете ще бъде посрещнато с усмивка и подарък!
 
Не забравяйте и възможността за безплатен преглед по случай Международния ден на детето -1-ви юни. Прегледите се извършват в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.
 
Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ ще преглеждат безплатно на 7 юни от 9:00 до 15:00ч. в сградата на ДКЦ „Софиямед“-Люлин
 
Детският офталмолог д-р Илияна Илиева ще консултира на 2 юни(сряда) от 9 до 11ч. в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16).
 
Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на УМБАЛ и ДКЦ „Софиямед“ по случай 1 юни ще получи и подаръци.
 
 
Те са осигурени от дългогодишните партньори и приятели на „Софиямед“ от Plasmon BulgariaMustela BulgariaAptaClub БългарияBIODERMAThinkle Stars и др. Благодарим им!