Колопроктология

Специализираният Център по колопроктология „Софиямед“ предлага възможности за съвременна диагностика на различни заболявания на дебелото черво и ректума, както и приложение на ефективни методи за тяхната съвременна диагностика, лечение и профилактика.

 

Центърът разполага с висококвалифициран екип от медицински специалисти с дългогодишна експертиза в областта на диагностиката и съвременни методи на лечение на аноректални злокачествени и доброкачествени заболявания като аноректален рак, перианална и анална фисура, анални брадавици (кондиломи), хемороиди, перианален абсцес.

 

В центърът функционира единствената за България иновативна платформа THD ProctoStation, която позволява извършването на множество аноректални прегледи и електрохирургични процедури благодарение на специален софтуер и модули. Системата дава възможност за провеждането на трансанален и ендоанален ултразвук, аноректална манометрия, аноскопия с висока разделителна способност, за диагностика горепосочените заболявания.

 

Центърът работи в колаборация с гастроентеролози, хирурзи, онколози и лъчетерапевти, които чрез своя интердисциплинарен подход, предлагат най-подходящите за всеки пациент профилактика, диагностика и лечение и при съмнения за доброкачествени и злокачествени заболявания на цялото дебело черво.


Центърът по колопроктология предлага на своите пациенти:


-ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПОДХОД

-ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА

-ОТ ВОДЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ


ТОЧНА, БЪРЗА И МИНИМАЛНО ТРАВМАТИЧНА ДИАГНОСТИКА И СЪВРЕМЕННО ЛЕЧЕНИЕ!ЗАПИШЕТЕ ЧАС ЗА ДИАГНОСТИЧЕН ПРЕГЛЕД ПРИ:

Д-Р БИСЕР ПЕТРОВизвършва прегледи в ДКЦ „Софиямед“, БЛОК1 (София, бул. Г.М.Димитров 16) с предварително записване на тел. 02 465 0000 или през системата на Superdoc.bg

 

Д–Р ГЮНЕР ХАДЖИЕВ - извършва прегледи в ДКЦ „Софиямед“-Люлин (София, бул. Джавахарлал Неру 23, ж.к.Люлин 7) с предварително записване на тел. 02 465 0003 или през системата на Superdoc.bg

 

Д–Р НИКОЛАЙ СПАСОВизвършва изследвания след насочване