Колопроктология

Специализираният Център по колопроктология „Софиямед“ предлага възможности за съвременна диагностика на различни заболявания на дебелото черво и ректума, както и приложение на ефективни методи за тяхната съвременна диагностика, лечение и профилактика.

 

Центърът разполага с висококвалифициран екип от медицински специалисти с дългогодишна експертиза в областта на диагностиката и съвременни методи на лечение на аноректални злокачествени и доброкачествени заболявания като аноректален рак, перианална и анална фисура, анални брадавици (кондиломи), хемороиди, перианален абсцес.

 

В центърът функционира единствената за България иновативна платформа THD ProctoStation, която позволява извършването на множество аноректални прегледи и електрохирургични процедури благодарение на специален софтуер и модули. Системата дава възможност за провеждането на трансанален и ендоанален ултразвук, аноректална манометрия, аноскопия с висока разделителна способност, за диагностика горепосочените заболявания.

 

Центърът работи в колаборация с гастроентеролози, хирурзи, онколози и лъчетерапевти, които чрез своя интердисциплинарен подход, предлагат най-подходящите за всеки пациент профилактика, диагностика и лечение и при съмнения за доброкачествени и злокачествени заболявания на цялото дебело черво.


Центърът по колопроктология предлага на своите пациенти:


-ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПОДХОД

-ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА

-ОТ ВОДЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ


ТОЧНА, БЪРЗА И МИНИМАЛНО ТРАВМАТИЧНА ДИАГНОСТИКА И СЪВРЕМЕННО ЛЕЧЕНИЕ!


Към Центъра по колопроктология "Софиямед" се предлагат VIP диагностичните пакети: 

ПРОКТОЛОГИЯ-хемороиди, фистули, фисури

ДОЛНА ЕНДОСКОПИЯ


Повече информация:

eveleva@bulpharma.bg тел. 0895 555463

ebibinovska@bulpharma.bg; тел. 0895 555591

Всеки работен ден от 8:30 до 16:30ч.

 

*VIP диагностични пакети Проктология и Долна ендоскопия се осъществяват само на територията на БЛОК1 на ДКЦ "Софиямед" (София, бул. "Г.М.Димитров 16)

*VIP пакетите се осъществяват чрез заплащане