VIP сектор

VIP СЕКТОР УМБАЛ „Софиямед“

 


На територията на „Софиямед“ функционира модерен VIP сектор, в който се осъществява лечение при най-луксозните условия с топ специалисти и апаратура, с възможност за 24 часов персонален сестрински и санитарен пост.„Софиямед“ Ви предлага настаняване в луксозни апартаменти, разполагащи с всекидневна с хол-с кожена мека мебел и модерен интериорен дизайн, кухненска част, телевизор и хладилник. Болничната стая е снабдена с централна климатизация, с възможност за индивидуално регулиране на температурата, система за контакт с дежурния медицински персонал, възможност за кислородолечение, вакуумна система, специално конструирано болнично легло и модерен санитарен възел, който осигурява максимален комфорт за пациента. Стените са боядисани с антисептична мазилка, а подът - с подходяща за медицински условия настилка. 

Във VIP сектора функционира модерна манипулационна, в която е изнесена цялата терапия на пациентите, като за всеки един се осигурява индивидуален лекарски, сестрински и санитарен пост . На разположение на трудноподвижните и оперирани пациенти във VIP апартаментите е подвижен рентгенов апарат Кугел, ЕКГ, апарат за ехокардиография и ехография на коремни органи и др., като цялата апаратура е от последно поколение.VIP сектор на УМБАЛ „Софиямед“ се намира на ет. 4 в най-новата сграда на медицинския комплекс-сектор Г на адрес: София, бул.“Г.М.Димитров“ 16Повече информация на тел.+359895 555463
email: eveleva@bulpharma.bg
От 9:00 до 17:00ч.

 VIP ПРОФИЛАКТИЧНИ ПАКЕТИ ЗА ЖЕНИ, МЪЖЕ И ДЕЦА

С цел създаване на улеснен достъп и изграждането на индивидуален и професионален подход към всеки, желаещ да проведе профилактични изследвания, включително и високоспециализирани такива, ДКЦ „Софиямед“ разкри специализиран кабинет по „Превантивна медицина“. В него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява,може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти.За улеснение ДКЦ „Софиямед“ Ви предлага различни VIP профилактични пакети, а терапевт ще обсъжда с всеки подробностите по съставянето и на индивидуален профилактичен пакет. Те са разделени по възраст и пол и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявaния.

 

Различните VIP пакети вижте:

За ЖЕНИ: ТУК

За МЪЖЕ: ТУК

За ДЕЦА: ТУК

 

 

Повече информация на тел.+359895 555463
email: eveleva@bulpharma.bg
От 9:00 до 17:00ч.