СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Мирена Вълкова

Клиника по Неврология

Нервни болести
Нервни болести - ЕМГ

Д-р Мирена Вълкова е магистър по медицина (Медицински университет - Плевен) и магистър по психология (ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий"), специалист по неврология, сертифицирана по електромиография и невропсихология. Работила е в Отделение по хирургия и по образна диагностика към МБАЛ "Д-р Д. Беров" – Нови пазар, била е докторант в сферата на невропсихологията към Катедра по неврология и неврохирургия - МУ Плевен, лекар ординатор в МБАЛ "Св. Панталеймон" и лекар-ординатор и лекар-асистент към Клиника по неврология УМБАЛ „Д-р Георги Странски" – Плевен. От 2017-та е част от екипа на Клиника по неврология УМБАЛ „Софиямед“.

 

Преподавала е неврология на студенти на български и английски език по медицина, ерготерапия и на специализанти по обща неврология. Интересите й са в областта на деменциите, мозъчно-съдовата болест, дегенеративните заболявания на централна нервна система, заболяванията на периферната нервна система, електромиографията.

Графици за прием


Етаж Кабинет № График Прием
Етаж 3 БЛОК 1
бул."Г.М.Димитров" 16
Понеделник:
14:00-16:30 ч.
17:30-19:00 ч.

Петък:
14:00-16:30 ч.
checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием

Потърси специалист


Потърси специалист

График ДКЦ


График ДКЦ

Бъдете винаги информирани с графиците на специалистите в ДКЦ СОФИЯМЕД!

Контакти


Мобилни телефони:

Стационарни телефони БЛОК 1:

Стационарни телефони БЛОК 2:

СПЕШНА ПОМОЩ
+359 895 555 451

Новини

На 2-4 ноември 2018 се проведе 13-тата неврологична конференция „Шумен и приятели“. Конференцията се организира от д-р Ивайло Петров, Началник на Отделението по нервни болести в МБАЛ &b...