EN
Back to top hospitalsofiamed.bg
Софиямед Ви казва дали сте здрави със 17 профилактични пакета!

VIP профилактика


VIP ПАКЕТИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА


В ДКЦ „Софиямед“ функционира специализиран център за VIP Профилактика и диагностика. В него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява, може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти под формата на пакетни предложения за профилактика и диагностика на жени и мъже.


Профилактичните пакети са разделени по възраст и пол като обхващат профилактиката и диагностиката на повечето социално-значими заболявания – онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни заболявания и др. В тях са включени както диагностично- консултатитивни прегледи от различни специалисти, лабораторни изследвания – включващи стандартни показатели, туморни маркери, вирусологична диагностика, така и образни изследвания – включително високо специализирани такива.


VIP-профилактика-за-Жени

Различните пакетни предложения са с различен фокус –от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст, до луксозна, VIP, ULTRA VIP профилактика и VIP пакет за пост ковид, включващи специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. Някой от пакетите имат и конкретен фокус -за хора с интензивни мозъчни и емоционални натоварвания, с високоспециализирани интервенционални процедури при заболявания на гастроинтестиналния тракт, високоспециализирана онкологична профилактика и др.


Предимството на предлаганите пакети в Центъра са:
✅ Планиране на прегледи и изследванията в удобно за Вас време
- без чакане пред кабинети
- с последно поколение апаратура
- с един от най-добрите специалисти от медицински комплекс "Софиямед"
✅ Индивидулен подход към всеки пациент
✅ Асистент, който се грижи за цялостната организация на профилактичния и диагностичен процес
✅ Обобщена информация от лекар за здравния Ви статус след провеждане на всички прегледи и изследвания


„Чрез всички пакети пациентите могат да профилактират най-важните заболявания на сърдечно-съдовата система, онкологични и мeтаболитни заболявания и такива свързани с хронични вирусни инфекции. Ранното им откриване и провеждането на профилактични мероприятия –здравословен начин на живот, хранене и ранно лечение, води до съществено подобряване качеството на живот и удължаването му. Различните заболявания се изявяват по различен начин в различни периоди от живота, поради което провеждането на периодични профилактични прегледи до 40 г. трябва да е с честота от 5г. До като след 50г. възраст и при хора, при които съществува наследствен риск, профилактиката се извършва с различна честота в зависимост от съществуващите минимални нарушения в интервал от 1 до 3г.“, коментира проф. д-р Константин Чернев, завеждащ Клиниката по вътрешни болести в УМБАЛ „Софиямед“.


Предложенията ни и за VIP диагностични пакети вижте ТУК


Координатори за повече информация:
Екатерина Бибиновска, email: ebibinovska@bulpharma.bg; тел. 0895 555 591
Елена Велева, е-mail: eveleva@bulpharma.bg; тел. 0895 555 463

Всеки работен ден от 8:30 до 16:30ч.