EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ДКЦ "Софиямед" -Люлин с номинация в конкурса "Сграда на годината"

Скъпи пациенти и приятели на "Софиямед", най-новият клон на ДКЦ "Софиямед"-Люлин е номиниран в престижния конкурс "Сграда на Годината" в категория "Социална Инфраструктура- здраве, култура,образование и спорт“.
Ще сме благодарни, ако ни подкрепите и гласувате за нас в линка по-долу.

http://www.buildingoftheyear.bg/bg/buildings/view/1141/DIAGNOSTIChNO-KONSULTATIVEN-TzENTAR-SOFIYaMED---LYuLIN-DKTz-SOFIYaMED---LYuLIN.html

 

 

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България. Целта на Конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Събитието се осъществява  с подкрепата на  индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България.