EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Коледно Бебешко дърво засия пред Отделението по неонатология в УМБАЛ "Софиямед"

Коледно Бебешко дърво засия пред фоайето на отделението по Неонатология в УМБАЛ "Софиямед", за да донесе надежда за светли дни в навечерието на Коледните и новогодишни празници на бъдещето ни-родителите и най-вече децата на България, лекарите, сестрите и медицинския персонал на болницата, които са до Вас в най-важните моменти от живота.

 

В най-светлия месец от годината-декeмври, УМБАЛ "Софиямед" реши чрез специални свои проекти в отделенията по АГ,НЕОНАТОЛОГИЯ И ДЕТСКИ БОЛЕСТИ да зарадва бъдещите и настоящи родители и техните деца, както и екипа на медицинския комплекс със специално украсени коледни елхи, символ на надеждата за светло бъдеще.

 

Клоните на Коледното Бебешко дърво са украсени с всички най-необходими неща за отглеждането на новороденото в първите дни от живота му-биберони залъгалки, памперси, бебешки шишета, чорапки, гребенче, обувчици, дрънкалки, лъжичка за захранване, играчки и др.

 

Всички те са осигурени от нашите партньори от водещи фирми за козметика и грижа за кожата на новороденото, както и за бебешки принадлежности.

 

Благодарим Ви Mustela, AptaClub България, Chicco, HiPP, Topfer, Philips Avent, NUK, Бочко, Maternea, Plasmon!