EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Тервел Пулев отново стана доброволец в "Софиямед"

в. Мач Телеграф Стр. 20

Носителят на олимпийски бронз, трикратен европейски медалист и носител на интерконтиненталната титла на WBA за професионалисти Тервел Пулев отново се присъедини към екипа доброволци в УМБАЛ ..Софиямед". Боксовият ни шампион подкрепя екипа на отделението по "Спешна помощ'" в лечебното заведение, като и този път участва активно в дейностите по транспорт на пациенти, санитарно-хигиенни мероприятия и всичко останало, от което екипа и пациентите имат нужда.


.Не е важно да си само победител в спорта, а преди всичко да си човек в живота", коментира Пулев пред екипа на "Софиямед" още през април, когато първоначално стана
доброволец. Този път той отново е решил да се включи с помощта си в болницата, за да бъде полезен и да даде пример. За доброволческата си дейност в отделението в края на месец май Тервел Пулев бе удостоен и с грамота от ръководството на лечебното заведение.

"Благодарим на Тервел Пулев, както и на семейството му, защото той е тук. но семейството му ни подкрепя, подкрепяйки него и обаждайки ни се по телефона".