EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА 2 ДОЗА НА ВАКСИНИ В ВАКСИНАЦИОННИТЕ КАБИНЕТИ НА ДКЦ „СОФИЯМЕД“ БЛОК1 И ДКЦ "СОФИЯМЕД"-ЛЮЛИН

Уважаеми пациенти, във връзка ваксинацията Ви срещу COVID -19, молим да съблюдавате предварително определения Ви час и дата за поставяне на 2-ра доза, съобщена ви в деня, в който ви е поставена 1 доза. Същите може да намерите  на специално предоставеното Ви картонче във ваксинационните кабинети на ДКЦ "Софиямед" и ДКЦ "Софиямед"-Люлин,, съдържаща информация за двете дати за поставяне на ваксина и нейния партиден номер.
 
Моля да НЕ взимате предвид получени съобщения за дата и час за поставяне на ваксина(за 2 доза), получени от Националната здравна информационна система, тъй като платформата генерира автоматично съобщение, което не е съобразено с индивидуалните графици на ваксинационните кабинети.
 
Ако на талончето Ви не е отбелязан час за поставяне на 2 доза от ваксината, за такъв се счита часа, в който ви е била поставена 1 доза. Моля да носите същото в кабинетите ни в деня и часа за поставяне на 2 доза.