EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ДКЦ „Софиямед“ -Люлин с пакети за COVID-19 диагностика

ДКЦ „Софиямед“ - Люлин предлага на своите пациенти и специализирани пакети за COVID-19 диагностика. От тях може да се възползват пациенти суспектни за COVID-19, с или без симптоматика.

 

Първият пакет включва консултация с лекар, лабораторни изследвания, бърз антигенен тест, рентген на бял дроб и пулсоксиметрия.

 

Вторият има по-висока диагностична стойност и освен консултация, лабораторни изследвания, пулсоксиметрия, бърз антигенен тест включва и скенер на бял дроб.

 

Пациентите, които желаят да се възползват от диагностичен пакет предварително  трябва да извършват своите изследвания в часовия пояс между 9:00ч и 10:00ч в деня на консултацията. С готовите резултати се консултират от лекар специалист в специално обособено място извън сградата на медицинския комплекс от 12:00 до 13:30ч. от понеделник до петък.

 

За да заявите своя пакет се обадете на тел.02 465 0003 всеки работен ден от 8:00 до 18:00ч. или резервирайте пакет през системата на Superdoc.bg -https://superdoc.bg/lekar/paketi-koronavirus-diagnostika

Повече информация вижте на www.hospitalsofiamed.bg или на място в ДКЦ „Софиямед“ Люлин на адрес: ж.к.Люлин 7, бул.“Джавахарлал Неру“ 23

 


Пакетните предложения вижте ТУК