EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ДКЦ "Софиямед":Време е за профилактика

Труд  стр. 25 


С настъпването на есенния сезон диагностично-консултативен център "Софиямед" призовава към профилактика и предлага профилактични изследвания и консултации с топ специалисти обединени под формата на 17 VIР пакета. Те са разделени по възраст и пол, и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявания - онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни и др. В пакетите са включени както диагностично-консултатитивни прегледи от различни специалисти, лабораторни изследвания - включващи стандартни показатели, туморни маркери, вирусологична диагностика, така и образни изследвания -включително високоспециализирани такива.

Благодарение на доверието на пациентите и техния избор, чрез предлаганата пакетна услуга до момента са открити навреме сериозни заболявания и са предприети бързи и навременни действия по своевременното лечение на пациентите, коментират от ДКЦ "Софиямед".

Различните VIP пакетни предложения са с различен фокус - от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст, до луксозна, VIР и УЛТРА VIP профилактика, включваща специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. Някой от пакетите имат и конкретен фокус - за хора с интензивни мозъчни и емоционални натоварвания, високоспециализирани интервенционални процедури при заболявания на гастроинтестиналния тракт, високоспециализирана онкологична профилактика и др.

"Различните заболявания се изявяват по различен начин в различни периоди от живота, поради което провеждането на периодични профилактични прегледи до 40 г. трябва да е с честота от 5 г. Докато след 50 г. възраст и при хора, при които съществува наследствен риск, профилактиката се извършва с различна честота взависимост от съществуващите минимални нарушения в интервал от 1 до 3 г.", коментират от ДКЦ "Софиямед".