EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Десетки лекари от УМБАЛ „Софиямед“ в престижната лига „Лекарите, на които вярваме“

Десетки лекари от УМБАЛ „Софиямед“ и тази година намериха своето заслужено място в класацията на в. „24 часа“ „Лекарите, на които вярваме“. Всяка година класацията се допълва, благодарение на доверието на пациентите, като в нея се включват най-авторитетните и уважавани медици в България.

Новост тази година е включването в списъка с доверените лекари на категорията на лекарите-специализанти, бъдещите довереници на пациентите.

На церемония, провела се в присъствието на Председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, организаторите от  вестник „24 часа“ връчиха наградите на лекари-специализанти.

Представителят на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Юлиан Цветанов, невролог от екипа на доц. д-р Велина Гергелчева в Клиниката по Неврология, беше номиниран от Ръководството на лечебното заведение и получи награда за активната си дейност по регистриране на инсултен център в УМБАЛ „Софиямед“ към Европейската организация за инсулти. Успех в попрището на медицината д-р Цветанов!

Благодарим на всички лекари от "Софиямед", които ежедневно помагат на пациентите и са спечелили тяхното доверие.