EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Детският неотложен кабинет на „Софиямед“ с удължено работно време

Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“-Люлин работи с удължено работно време от 8:00 до 20:00ч., всеки ден- от понеделник до неделя.

 

В него се осигурява консултативна помощ при всички неотложни състояния, свързани с детските болести от висококвалифицирани специалисти- педиатри, работещи и в Детко отделение на университетска болница „Софиямед“.

 

„Надяваме се чрез удължаването на работното време на специализирания кабинет за неотложна помощ на деца от 0 до 18г. да бъдем в помощ на родителите, особено в настоящия летен сезон когато чревните и другите вирусни инфекции често засягат децата, както и през предстоящия есенно-зимен сезон, когато децата боледуват по- често“, коментират от екипа на Неотложния кабинет в „Софиямед“.

 

В кабинета родителите могат да осъществят консултация на своето дете и когато по една или друга причина не могат да го направят при наблюдаващия педиатър или друг специалист.

 

„Благодарение на опита и медицинската експертиза на педиатрите, работещи в кабинета, ще осигурим на родителите висококвалифицирана помощ по различни направления в областта на педиатрията“, добавят от „Софиямед“.

 

Повече информация на тел. 02 465 0003 или +359895 55 5711

ДКЦ "Софиямед"-Люлин, бул. "Джавахарлал Неру" 23,Партер, Кабинет 6

 

Информация за Детско отделение на УМБАЛ "Софиямед" вижте ТУК