EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Икономов отговаря на Вашите въпроси в най-новия проект на CREDOWEB и BG-MAMMA!

Началник отделението по неврология кък Клиниката по нервни болести в УМБАЛ "Софиямед" д-р Росен Икономов отговаря на Вашите въпроси относно главоболието в новия проект на здравния портал Credoweb и най-големият форум у нас BG -MAMMA.

Можете да зададете въпроса си към д-р Икономов и останалите лекари-партньори на проекта тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=942548CredoWeb е уникална онлайн платформа, в която лекарите сами поддържат своите профили и общуват с останалите потребители. Публикуват различни здравни статии, които са обединени в тематични страници по заболявания или симптоми. Специално за потребителите на BG-Mamma специалистите от CredoWeb ще предоставят експертна информация и съвети и ще коментират въпроси на потребители по предварително дефинирана тема на месеца.

Този месец темата, по която ще можете да задавате своите въпроси на специалистите от CredoWeb, е за често срещания проблем - главоболието. Научете какви може да са причините за него и как да го лекувате.Главоболието, независимо каква е точната причина за него, вгорчава всекидневието ни. Затруднява ни да се справяме с обичайните си задачи. Много хора не успяват да стигнат до точния специалист и да получат адекватен съвет за състоянието си. Затова CredoWeb – първата социална мрежа за здраве у нас, и порталът BG-Mamma стартират проект, в който лекари невролози ще коментират въпроси на потребители, свързани с темата. Намерете информация и специалисти за главоболие в CredoWeb. Споделете своите здравни проблеми или задайте въпроси във форума към тази тема