EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Коледното дърво на Бъдещето -очаквайте през декември!

Идването на новия живот на бял свят не се влияе от пандемията, а месецът, в който вярата и надеждата ни за по-добро бъдеще -декември, са повод да Ви накараме да се замислите за момента, в който разбрахте за най-щастливото събитие в живота Ви. Събитието, което е свързано с най-много надежда в живота на всички ни.И за най-светло бъдеще. Моментът в който разбрахте, че ще бъдете майка и че новият живот е на път.
 
 
Седмици преди началото на месеца, в който украсяваме коледните елхи Ви каним да се присъедините към кампанията ни под наслов "Коледно дърво на Бъдещето". Каним Ви заедно отново да украсим елхата пред АГ отделението на "Софиямед", и този път не със стандартни коледни топки и светлини, а с Вашите ехографски снимки от бременността. Като символ на светлината и надеждата ще очакваме да ни изпратите Ваша ехографска снимка, на която сте видели за първи или пореден път вашето бебче на е-мейл:arimpova@bulpharma.bg от днес до 26.11.2021г. заедно с името на Вашето дете, ако то вече е родено.
 
Заедно с партньорите ни-тест за овулация Oview и тест за ранна бременност Presto, на 30 ноември ще украсим елхата от Ваше име в знак на благодарността ви към съдбата или вашия лекар за най-големия дар в живота, символ на нашето бъдеще - Вашето дете.
 
Повече за кампанията от 2020г. вижте тук:https://bit.ly/3jPPyL8