EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Ние сме част от вашия повод да живеете, а вие сте нашия повод да ни има

„На колегите си пожелавам да са много здрави и да са щастливи и в работата и вкъщи! Смятям, че всички те, целият екип, са много подготвени професионалисти и когато не съм на работа съм абсолютно спокоен, че тук всичко е наред. На всеки един от акушер-гинеколозите мога да се опра, имам им доверие и разчитам на тях. Те са не само добри специалисти, но и много възпитани и отговорни хора. Много съм доволен, че работим заедно. Пожелавам им да си останат такива, каквито са сега, да са все така всеотдайни и обичащи професията“.
 
 
С тези думи по случай Деня на родилната помощ -по известен като Бабинден, поздравления и благодарност към екипа на АГ отделението на УМБАЛ „Софиямед“ отправя началника на структурата д-р Валери Нецов.
 
 
От своя страна старшата акушерка на Отделението Нели Филипова каза:
“Представяте ли си уникалното усещане да докоснете първи най-святото и най-ценното за една майка…Представяте ли си да поднесете на нейните гърди,в нейните ръце толкова крехко и нежно създание…Представяте ли си нейния поглед,нейния копнеж…aко успеете да си го представите и усетите ще разберете колко е вълшебна нашата професия.Ние сме част от вашия повод да живеете,а вие сте нашия повод да ни има. Благодарим за доверието! Към моите скъпи колеги: Не спирайте да СТЕ ! Колкото и понякога да е трудно. Запомнете-вие сте уникални и избрани от съдбата! Бъдете здрави,щури,борбени,смирени,щастливи,удовлетворени! Честит празник!“
 
 
Честит празник на Отделението по акушерство и гинекология в лечебното заведение и от целия екип на медицинския комплекс. Бъдете благословени!