СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Сайтът на Университетски медицински комплекс "Софиямед" с номинация за сайт на годината на престижния Форум „Компютърно Пространство"

Уеб сайтът на Университетски медицински комплекс "Софиямед" бе номиниран в категорията "Уеб дизайн: общество и институции" в престижния форум „Компютърно Пространство". Той се организира за 28 поредна година от  Студентско Общество за Компютърни Изкуства (СОКИ).

Победителите (сред номинираните) ще бъдат обявени на церемонията по връчване на наградите на 29.10.2017.

Уеб сайта на УМБАЛ "Софиямед" е направен в началото на 2017 година.

Функционално сайтът е предназначен за информативни цели. За това и бе от голямо значение информацията да бъде прецизно структурирана за по-голямо удобство на Вас - нашите пациенти.
 
Новост в него представлява специалната секция за търсене на специалист. Потребителите могат да се информират за лекуващия лекар и неговата професионална биография със снимка. За практикуващите лекари в ДКЦ „Софиямед” е добавен и график. В този раздел са добавени и филтри за бързо търсене.
Всяка клиника и отделение имат обособена секция в сайта, в която може да се намери пълна информация за стационар, апаратура, екип и често задавани въпроси.
 
За да отговори на модерните изисквания в уеб пространството, сайта е с адаптивен дизайн и е съобразен за различните устройства и размери на екрана (Телефон, Таблет, Монитор).

Изработката на сайта е осъществена от фирма None.bg

Може да дадете и вие своя глас на следния линк: www.computerspace.org