СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Сайтът на „Софиямед“ отличен с два приза в престижния международен форум „Компютърно пространство"

Сайтът на Университетски медицински комплекс "Софиямед" спечели 3-то място и приз от публиката в 29-тото издание на престижния Форум за компютърни изкуства „Компютърно Пространство", чиято фестивална част се проведе от 27-ми до 29-ти oктомври в Центъра за култура и дебат „Червената къща" и Централния военен клуб.
Сайтът изработен от фирма None.bg бе отличен с 3-та награда от журито в категорията "Уеб дизайн: общество и институции“, както и с грамота в категорията след гласуване  на публиката. Наградите бяха връчени на официална церемония на 29 октомври в голямата концертна зала на Централния военен клуб в София.
Призовете са признание за професионализма и отличната работа на целия екип на None.bg и фирма Пазарувам Онлайн ЕООД – Ангел Вачев, инж. Магдалена Иванова, Петя Бенекова и Ралица Карабойчева. Благодарим Ви!
 
Новият сайт на Университетски медицински комплекс „Софиямед“ функционира от началото на 2017г. Оттогава досега благодарение на оригиналния му дизайн и нови функционалности потребителите могат да се информират за всички услуги в ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед“ по най-лесния и достъпен начин. За да отговори на модерните изисквания в уеб пространството, сайта е с адаптивен дизайн и е съобразен за различните устройства и размери на екрана (Телефон, Таблет, Монитор).