EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Система за автоматично термометриране на пациенти и мерки на територията на Софиямед

Скъпи пациенти, с цел да улесним и да направим по-бърз достъпа Ви до структурите на медицински комплекс "Софиямед" на входа на БЛОК 1 (бул.Г.М.Димитров 16) поставихме автоматична система за термометриране.


След като преминете през нея нашите Регистратори ще Ви предоставят специален въпросник и ще Ви насочват към Централна регистратура, където ще получите необходимото Ви съдействие за осъщесвяване на консултативен преглед в ДКЦ или друго.


Препоръчително е непосредствено след пунка за термометриране да осъществите дезинфекция на своите ръце чрез поставените специално за това дезинфектанти.
 
 
Напомняме Ви, че носенете на маска на територията на медицинския комплекс е абсолютно задължително, както и спазването на дистанция.

 

Надяваме се чрез всички мерски и съдействието на служителите на Централна регистратура да улесним достъпа Ви до висококвалифицираната медицинска експертиза на нашите специалисти.


На територията на целия медицински комплекс "Софиямед" -БЛОК1, БЛОК1 и ДКЦ "Софиямед"-Люлин се спазват стриктно всички санитарно-хигиенни изисквания и мерки за осигуряването на безопасност на медицински персонал и пациенти, и всички разпореждания и препоръки за това на Столична здравна инспекция, Министерство на здравеопазването и Националния щаб за борба с коронавируса.