EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Специално дизайнерско пано с приказни герои посреща децата в Детско отделение на Софиямед

Специално дизайнерско пано с приказни герои посреща децата в Детско отделение на Софиямед. Структурата се измести и вече се намира в ДКЦ "Софиямед"-Люлин, ет.2  на адрес:бул. „Джавахарлал Неру" 23, ж.к.Люлин 7.


„За нас работата по създаването на визия, която да посреща, впечатлявайки както малките пациенти на Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“, така и техните родители, беше истинско предизвикателство. Трябваше да отговорим освен на техните очаквания, но и на тези на специалистите, работещи в него. Грижата, която те оказват на малките и пораснали деца освен лекувайки ги е и да ги накарат да се почувстват максимално в приятелка среда, такава, която да не ги стресира, а доколкото може да е приветлива и активизираща тяхното въображение в позитивна посока. Мисля, че с проекта, който NONE.BG разработи получихме именно този ефект-  пъстро фоайе, изпълнено с приказни герои, актуални за съвремието на днешните деца и в същото време обвързани в смислова композиция – приказна гора, в която бухалът- доктор лекува, докато Маша и Мечокът надничат, Мики и Мини Маус танцуват, Мечо Пух и Йори си почиват на слънце и т.н.“, коментира Ангел Вачев, собственик и основател на фирма None.bg, която изработи специално за екипа на Детско отделение на болницата атрактивната визия, посрещаща ги във феайето на отделението.

 

Той благодаря на графичния си дизайнер Анита Стефанова, която благодарение и на опита си като художник, с работата си ще зарадва малките пациенти на отделението.

 

Екипът на „Софиямед“ се надява, че благодарение и на визията, която ще посрещне децата, и на професионалната грижа на специалистите за тяхното лечение ще преминат по -лесно и приятно през болничният си престои.