EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

УМБАЛ "Софиямед" подкрепя кампанията на Български Червен кръст - „Направи го за тези, които обичаш“

УМБАЛ "Софиямед" подкрепя кампанията на Български Червен кръст (Bulgarian Red Cross) - „Направи го за тези, които обичаш“, защото знаем, че изборите, които правим днес, могат да се отразят на здравето ни утре. А, за да вземем най-правилното за нас решение, е нужно на първо място да бъдем добре информирани относно възможностите.
 
Кампанията за COVID-19 под надслов „Направи го за тези, които обичаш“ има за цел да подчертае важността от спазването на противоепидемичните мерки, да предоставя надеждна информация на българските граждани и да се бори с фалшивите новини. Инициативата се реализира като част от програмата „Дейности в отговор на COVID-19“ на Международната Федерация на Дружествата на Червения кръст и Червения полумесец (МФЧК/ЧП), финансирана от Американската агенция за международно развитие (USAID). Благодарение на нея, БЧК продължава действията си, свързани с превенция и подпомагане на уязвими групи от обществото.
 
 
Затова и ние ви призоваваме да се доверявате само на достоверни източници и лекуващите си лекари, както и да продължавате да спазвате противоепидемичните мерки, защото е все така важно да бъдем отговорни и да се пазим взаимно. Заради нас самите и заради тези, които обичаме!
 
 
Повече информация за кампанията вижте тук:https://bit.ly/3u188mi