СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Футболният отбор на „Софиямед“ се включи в благотворителния турнир „Футбол с кауза НГ 2018 - Заедно за Криси“

Футболният отбор на „Софиямед“ се включи в благотворителния турнир „Футбол с кауза НГ 2018 - Заедно за Криси“, който се проведе през почивните дни на терените на спортен комплекс Olemasport и Challenge Football League. Отборът ни не стигна финала, но спечели награда за FairPlay на RG България.
Момчетата получиха подкрепа от екипа на Клиниката по Неврохирургия, от д-р Калин Ангелов и д-р Людмил Върляков, които бяха сред публиката. Отборът на „Софиямед“ изказва специална благодарност на ръководството на болницата за подкрепата и възможността да участват в благотворителния турнир. 
„Благодарни сме, че участвахме и успяхме да помогнем за лечението на малкия Крис“, споделиха футболистите от „Софиямед“ след турнира.
В отбора участваха Анатоли Димитров (Неврохирургия ) , Гюнер Хаджиев ( Хирургия ) , Йордан Борисов (ОАИЛ ), Галин Рангелов (Физиотерапевт), Виктор Точков ( Артроскопска травматология) , Никола Симеонов (Хирургия на ръка ), Димитър Лунд (Кардиология ), Страцимир Стайков ( Регистратура), Петър Младенов ( IT сектор ).