EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Честит 8 рожден ден, "Софиямед"!

В навечерието на 8-мата година от създаването на медицински комплекс "Софиямед" управителят на Университетската болница д-р Йордан Пелев поздрави колегите по случай празника.

 

 

ДО

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА УМБАЛ И ДКЦ „СОФИЯМЕД“

 

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Позволете ми да Ви поздравя най-искрено по случай отбелязването на 8-мия рожден ден на медицински комплекс „Софиямед“.

 

Празникът е повод да изкажа своите благодарности към Вас – служителите на лечебното заведение и ДКЦ, за неуморния Ви труд и ентусиазъм през годините, както и за Вашия изключителен професионализъм. Благодарение на него „Софиямед“ вече 8 години е еталон за качествено медицинско обслужване. Нашите пациенти се лекуват при най-високите медицински стандарти с модерна апаратура, в съвременни условия от високовалифициран и най-важното-отговорен екип.

 

През годините на нашето израстване срещнахме множество предизвикателства и само това, че бяхме заедно като екип беше в основата на преодоляването им.

 

На днешния празник всички ние-заедно, сме изправени пред предизвикателството наречено COVID-19. За щастие или не, благодарение на него, обществото повече от всякога осъзна и оцени ролята на лекарите, на специалистите по здравни грижи и на всеки един, работещ в системата на здравеопазването.

 

Скъпи колеги, използвам момента, в който честваме 8 години от основаването си, да Ви уверя, че можете да разчитате на ръководството на лечебното заведение. Благодаря на всички колеги, които и през днешния ден са на работа-на 1, на 2 линия, на всички за труда и упоритостта при изпълнение на служебните задължения и най-вече на тези, които работят в името на отстояването на мисията и призванието по опазване на човешкото здраве.

 

Гордея се, че съм Ваш ръководител, благодаря Ви за всеотдайността през годините. Вярвам и се надявам, че и занапред ще продължим да бъдем успешен модел в здравеопазването, на който пациентите могат да разчитат във всеки един момент. Защото ще се погрижим за тях както винаги сме го правили: отговорно, професионално и с отдададеност!

 

Честит 8-ми рожден ден, „Софиямед“!

 

С Уважение:

Д-р Йордан Пелев,управител УМБАЛ „Софиямед“