EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

“Софиямед“ с нов уеб сайт за улеснен достъп до специалистите в услуга на Вашето здраве!

Скъпи приятели, партньори и наши пациенти, от началото на 2017 година беше официално пуснат нов уеб сайт на Университетска болница „Софиямед”, с който се надяваме да отговорим на Вашите очаквания за по-бърз и улеснен достъп до специалистите от медицинския комплекс.


Визуалната концепцията на новия сайт е създадена с контраст между семплота и наситено зеленият цвят на логотипа ни. Графичните елементи са с по-меки и ненатрапчиви форми. Функционално сайтът е предназначен за информативни цели. 
За това и бе от голямо значение информацията да бъде прецизно структурирана за по-голямо удобство на Вас - нашите пациенти.


Новост в него представлява специалната секция за търсене на специалист. Потребителите могат да се информират за лекуващия лекар и неговата професионална биография със снимка. За практикуващите лекари в ДКЦ „Софиямед” е добавен и график. В този раздел са добавени и филтри за бързо търсене. 
Всяка клиника и отделение имат обособена секция в сайта, в която може да се намери пълна информация за стационар, апаратура, екип и често задавани въпроси.


За да отговори на модерните изисквания в уеб пространството, сайта е с адаптивен дизайн и е съобразен за различните устройства и размери на екрана (Телефон, Таблет, Монитор).


Изработката на сайта е осъществена от фирма None.bg !