EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

"Софиямед" е официален партньор на новия реалити формат в ефира на NOVA "Един за друг"

Университетски медицински комплекс "Софиямед" е официален партньор на реалити формата на NOVA "Един за друг".

Екипите на УМБАЛ и ДКЦ "Софиямед" ще се грижат за медицинското осигуряване на дългоочаквания сезон на предаването, който стартира на 22 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA, като част от новите предложения на телевизията през пролетния тв сезон.

Какви са различните лица на любовта и имат ли значение професията и разликата във възрастта?Взаимоотношенията на двойките ще бъдат поставени пред истинско изпитание, като всяка седмица една от тях ще се разделя с надпреварата и възможността да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

 
След кастинга, в който се записват над 2000 двойки, тази събота зрителите ще се запознаят с избраните за участие във формата. Сумарно влюбените са заедно от над 113 г., като част от тях са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Сред участниците има такива родом от други страни, а едни от претендентите са прелетели над 2000 км, за да участват в предаването. Дали това смело решение ще се окаже добра идея и дали след участието си в предаването ще предпочетат да останат в България, ще стане ясно тази пролет по NOVA.

Сред участниците има още надзирател в затвор, любители на високите скорости, рапър и дори майстор кошничар, който гордо продължава занаята на дядо си. За една от двойките разликата във възрастта е близо десет години в полза на жената, а друга двойка споделя, че участието в предаването ще бъде един своеобразен меден месец.

Гледайте "Един за друг" тази събота в ефира на NOVA от 22:00ч.