EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

"Софиямед" е официален партньор на новото предаване в ефира на NOVA “Скрита самоличност“

Екипът на УМБАЛ „Софиямед“ за поредна година се грижи за медицинското осигуряване на телевизионен формат продуциран от NOVA, a именно най-новото им предаване „Скрита самоличност“.

 

За първи път в България зрителите могат да гледат световния формат, в който участниците се превръщат в истински детективи като разчитат на интуиция, за да спечелят наградата от 100 хиляди лева. Всяка делнична вечер от 20:00ч. зрителите могат да разчитат на доза добро настроение, докато се разиграват големи суми пари. Във всеки епизод един участник трябва да разпознава осем мистериозни самоличности по техните професии или други интересни факти от биографиите им. Само безпогрешна интуиция, наблюдателност в детайлите и логическо мислене могат да отведат до голямата награда от 100 хиляди лв., като на помощ идват любопитни улики и жокери.

 

„Радваме се, че вече 11 години подкрепяме чрез медицинската експертиза и опит на нашите специалисти редица риалити и телевизионни формати. Това освен чест е и отговорност за нас. Тази година си партнирахме с NOVA като осигурихме медицински най-романтичното риалити в българския ефир „Един за друг“. Надяваме се да продължим успешното си партньорство и по други техни бъдещи проекти“, коментира ръководството на медицинския комплекс.

 

Гледайте „Скрита самоличност“ всяка делничнична вечер от 20:00ч по NOVA!