EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

7 години Детско отделение "Софиямед"!

Днес екипът на Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ празнува 7 години от своето основаване. Честит празник на „пазителите“ на детското здраве в УМБАЛ „Софиямед“ от Детско отделение. Честит празник и на всички наши малки и пораснали пациенти!

 

Благодарим за доверието и на родителите, които избраха да проведат лечението им именно в Детско отделение - Софиямед . Благодарение на мениджмънта на медицинския комплекс и екипа от педиатри, които са част и от Детско отделение на болницата, родителите могат да разчитат на тяхната експертиза и в 24-часовия детски неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“ – Люлин.

 

„Честит празник на целия ни екип, както и на нашите пациенти и техните родители. Радваме се, че именно броят на родителите, които търсят помощта на Отделението ни и неговите специалисти, непрекъснато се увеличава. Това е най-високата оценка за нашата работа. На пациентите ни пожелавам преди всичко здраве, а на екипа на Детско отделение – да са все така отдадени и обичащи своите малки и пораснали пациенти“, коментира д-р Надежда Римпова, началник на Детско отделение в УМБАЛ „Софиямед“.

 

Екипът ще отбележи празника си официално със своите пациенти следващата сряда, когато ще посрещнат и специални гости Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи , които ще поднесат подаръци на всички малки и по-големи пациенти.