EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

VIP профилактика в ДКЦ "Софиямед"!

Скъпи наши пациенти, благодарим Ви за доверието в нас и за това, че избрахте да извършите своята профилактика чрез VIP пакетите ни. С приближаващата пролет Ви напомняме, че можете да направите своята високоспециализирана профилактика като изберете измежду нашите 17 предложения.

 

Благодарение именно на избора Ви досега в резултат от проведените прегледи и изследвания чрез VIP пакетните ни услуги бяха открити навреме сериозни заболявания и бяха предприети бързи и навременни действия за стартиране на лечение.

 

Пакетите ни за VIP прифилактика са разделени по възраст и пол и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявания – онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни заболявания и др. 


Различните предложения са с различен фокус –от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст,до луксозна, VIP и УЛТРА VIP профилактика включващи специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. 


Възможностите за VIP профилактични пакети можете да намерите тук:http://www.hospitalsofiamed.bg/vip.select.php, а по-подробна информация можете да получите на специалния ни телефон: 0895 555 591!