СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Благодарности за екипа от кардиолози и съдови хирурзи на УМБАЛ "Софиямед"!

БЛАГОДАРНОСТАз съм една възрастна жена, която беше позагубила вяра в нашата медицина. Но едни млади и сърцати лекари от две болници ми я върнаха.

С това писмо искам да изкажа най-дълбока благодарност за професионализма, всеотдайността и човешката доброта на д-р Димитър Марков и неговия екип от отделението "Съдова хирургия" и на д-р Александър Гърков от отделението "Кардиология" в болница Софиямед. Те направиха всичко по силите си, за да облекчат моите страдания, без да им влияе напредналата ми възраст.

Макар и малко позакъсняла, искам да изразя своята дълбока благодарност към д-р Владимир Данов и д-р Васил Гегусков от отделението "Кардиохирургия" в болница "Света Анна", които най-професионално ме вдигнаха на крака и ми дадоха възможност да изживея заедно с най-близките си отредените ми от всевишния дни.

Хвала! И отново благодаря!

Тази благодарност е и за моите лични лекари в квартала д-р Румяна Гуджева и д-р Димитринка Дряновска, които винаги се отзовават навреме и също имат заслуга за моето оздравяване.Донка Чернева, кв. "Изток"