СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Благодарствено писмо до екипа на Отделението по Ревматология

Благодарствено писмо до екипа на Отделението по Ревматология Благодарствено писмо до екипа на Отделението по Ревматология Благодарствено писмо до екипа на Отделението по Ревматология
Благодарствено писмо до екипа на Отделението по Ревматология

В писмо до управителя на УМБАЛ "Софиямед" д-р Йордан Пелев и до началника на Отделението по Ревматология доц. д-р Любомир Маринчев Дария Христова изказва специални благодарности към д-р Първолета Петева и д-р Добромир Танев, както и към целия екип от лекари, медицински сестри и санитари на отделението за високия професионализъм, добро отношение, загриженост и внимание, проявени към баща й по време на неговия престой в лечебното заведение.

 

"Накарахте ме да повярвам, че пациентът е личност и когато постъпи за лечение, трябва да остане такъв, че трябва да се дава информация на него и близките му за заболяването, лечението и състоянието му. Убедена съм, че всяка болница, която има подобен сплотен екип от блестящи, сърдечни и отговорни към работата лекари, трябва да се гордее с тях. Това са хора с призвание, доказани професионалисти и диагностици, заслужаващи уважение и поклон", пише в писмото си Дария Христова.

 

Тя изказва специални благодарности на д-р Първолета Петева, която "успя прилежно да систематизира целия набор от епикризи и изследвания на баща ми, да отсее най-важното от най-важното и да намери подходящо лечение, въпреки влошеното му общо състояние и всички съпътстващи заболявания".