EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Училище за родители

Училище за родители Училище за родители Училище за родители
Училище за родители

Училището за родители на УМБАЛ „Софиямед“ предоставя възможност на бъдещите майки и татковци за ОНЛАЙН лекции със съвети на изявени специалисти от болницата в областта на акушер-гинекологията, неонатологията, педиатрията, анестезиологията за най-важните аспекти от бременността, раждането и отглеждането на новороденото и малкото дете.


Те се излъчват онлайн всяка сряда от 15:00 ч. във фейсбук страницата Училище за родители "Софиямед".ЛЕКТОРИТЕ
Бъдещите родители имат възможността да научат от специалистите и гост лекторите на Училището, сред които са консултанти по кърмене, здравословно хранене и като цяло отглеждане на новороденото, всичко по-важно, свързано с живота на бебето до 1 годинка.


ПРАКТИЧЕСКИ ЛЕКЦИИ
В Училището бъдещите майки упражнят дистанционно различни техники за дишане и релаксация през различните етапи от родилния процес. Могат да се "упражняват" и върху специална кукла- бебе как да сменят памперси, как да поставят новороденото в правилната позиция за кърмене и оригване след хранене, как да го къпят и масажират.

 

ПАРТНЬОРИ
Партньори на безплатното Училище за родители на „Софиямед“ са водещи, утвърдени марки козметика за грижа за кожата на новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.


Актуалната програма на безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Софиямед" можете да намерите  ТУК


Ако желаете да включим тема, която не виждате в програмата или да се свържем с фирма, за която искате да научите повече можете да ни изпратите своите предложения на е-мейл: hospitalsofiamed@bulpharma.bg.


ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед” - БЛОК 1

02 465 00 00

ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед” - БЛОК 2

02 465 00 02

ДКЦ и УМБАЛ "Софиямед" - Люлин

02 465 0003

СПЕШНА ПОМОЩ

+359 890 123 150