СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg

Училище за родители

Училище за родители Училище за родители Училище за родители
Училище за родители

Училището за родители на УМБАЛ „Софиямед“ предоставя възможност на бъдещите майки и татковци за посещение на безплатни лекции със съвети на изявени специалисти в областта на акушер-гинекологията, неонатологията, педиатрията, анестезиологията за най-важните аспекти от бременността, раждането и отглеждането на новороденото.


Те се провеждат всяка втора и четвърта сряда в месеца от 13:00 до 15:00 ч. в Конферентна зала №1 на ет.1 в сектор Г на медицинския комплекс, намиращ се на адрес: София, бул.“Г.М.Димитров“ 16.
При посещение на лекциите не се изисква предварително записване. Лекциите са абсолютно безплатни!

ЛЕКТОРИТЕ
Бъдещите родители имат възможността да коментират със специалистите и гост лекторите на Училището, сред които са консултанти по кърмене, здравословно хранене и като цяло отглеждане на новороденото всички въпроси, свързани с живота на бебето до 1 годинка.


ПРАКТИЧЕСКИ ЛЕКЦИИ
В Училището бъдещите майки упражнят различни техники за дишане и релаксация през различните етапи от родилния процес. Могат да се упражняват на практика и върху специална кукла бебе как да сменят памперси, как да поставят новороденото в правилната позиция за кърмене и оригване след хранене, как да го къпят и масажират.

 

ОТВОРЕНИ ВРАТИ в АГ отделение:
Преди началото и след края на всяка лекция, всяка сряда от 13:00 до 15:00ч. бъдещите родители могат да посетят Отворените врати в Отделението по акушерство и гинекология, и неонатология, като разгледат условията и се запознаят лично с различните специалисти.ПАРТНЬОРИ
Партньори на безплатното Училище за родители на „Софиямед“ са водещи, утвърдени марки козметика за грижа за кожата на новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.


Актуалната програма на безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Софиямед" можете да намерите ТУК


Ако желаете да включим тема, която не виждате в програмата или да се свържем с фирма, за която искате да научите повече можете да ни изпратите своите предложения на е-мейл: hospitalsofiamed@bulpharma.bg.

Информация можете да откриете и в официалната фейсбук страница на Училище за родители „Софиямед“: https://www.facebook.com/uchilishtezaroditeliSofiamed/, както и в тази на УМБАЛ „Софиямед“: https://www.facebook.com/MbalSofiamed/