EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Училище за родители

Училище за родители Училище за родители Училище за родители
Училище за родители

Училището за родители на УМБАЛ „Софиямед“ предоставя възможност на бъдещите майки и татковци за посещение на безплатни лекции със съвети на изявени специалисти в областта на акушер-гинекологията, неонатологията, педиатрията, анестезиологията за най-важните аспекти от бременността, раждането и отглеждането на новороденото.


Те се провеждат всяка втора и четвърта сряда в месеца от 13:00 до 15:00 ч. в Конферентна зала №1 на ет.1 в сектор Г на медицинския комплекс, намиращ се на адрес: София, бул.“Г.М.Димитров“ 16.
При посещение на лекциите не се изисква предварително записване. Лекциите са абсолютно безплатни!

ЛЕКТОРИТЕ
Бъдещите родители имат възможността да коментират със специалистите и гост лекторите на Училището, сред които са консултанти по кърмене, здравословно хранене и като цяло отглеждане на новороденото всички въпроси, свързани с живота на бебето до 1 годинка.


ПРАКТИЧЕСКИ ЛЕКЦИИ
В Училището бъдещите майки упражнят различни техники за дишане и релаксация през различните етапи от родилния процес. Могат да се упражняват на практика и върху специална кукла бебе как да сменят памперси, как да поставят новороденото в правилната позиция за кърмене и оригване след хранене, как да го къпят и масажират.

 

ОТВОРЕНИ ВРАТИ в АГ отделение:
Преди началото и след края на всяка лекция, всяка сряда от 13:00 до 15:00ч. бъдещите родители могат да посетят Отворените врати в Отделението по акушерство и гинекология, и неонатология, като разгледат условията и се запознаят лично с различните специалисти.ПАРТНЬОРИ
Партньори на безплатното Училище за родители на „Софиямед“ са водещи, утвърдени марки козметика за грижа за кожата на новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.


Актуалната програма на безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Софиямед" можете да намерите ТУК


Ако желаете да включим тема, която не виждате в програмата или да се свържем с фирма, за която искате да научите повече можете да ни изпратите своите предложения на е-мейл: hospitalsofiamed@bulpharma.bg.

Информация можете да откриете и в официалната фейсбук страница на Училище за родители „Софиямед“: https://www.facebook.com/uchilishtezaroditeliSofiamed/, както и в тази на УМБАЛ „Софиямед“: https://www.facebook.com/MbalSofiamed/


Тестове за COVID-19 - БЛОК1

+359 895 555 591

Тестове за COVID-19 - БЛОК1

+359 896 666 840

Тестове за Covid -19 - Люлин

+3592 465 0003

СПЕШНА ПОМОЩ

+359 890 123 150