СПЕШНА ПОМОЩ 0895 555 451
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalsofiamed.bg
27.09.2017 сряда

Благодарим Ви!

Скъпи бъдещи родители, вчера приключи и последната лекция от този цикъл в безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Софиямед". Благодарим на всички бъдещи майки, и татковци, които ни се довериха и избраха да се информират за най-важните аспекти от бременността,раждането и първите грижи за новороденото от нашите специалисти.Благодарим на нашите лектори без които нямаше как да Ви информираме по най-точния начин .
Благодарим и на нашите верни партньори, които ни подкрепяха с интересни презентации и специални подаръци. 


В края на цикъла изтеглихме томболата с малки и големи награди, предоставени именно от тях. Благодарим Ви MUSTELА, MILUPA, APTAMIL, NUK,Philips AVENT,CHICCO,AROMA,MATERNEA,SEBAMED,HIPP,TOPFER,БОЧКО,NESTLE,URGO, Multimam, La Roshe Posay, сп.Дневникът на мама и сайтът wwww.namama.bg, сп.365 дни, сп. Pregnancy Diary, сп.Здраво дете, сп. Моето бебе и аз, сп. 9 месеца, тъканните банки Sells 4 life, Cryo Safe и Future Health.

 

Новата програма на Училището за родители, което продължава още следващата сряда на 4-ти октомври вижте тук, както и на официалната фейсбук страница на Училището за родители и УМБАЛ „Софиямед“!
Очакваме Вашите предложения за нови теми и партньори на един от посочените е-мейли за контакт:arimpova@bulpharma.bg или hospitalsofiamed@bulpharma.bg!