EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Благодарим на NAOS и BIODERMA България за дарението

Благодарим на ръководството и екипа на фирма НАОС и BIODERMA България, които дариха на отделенията по акушерство и гинекология, неонатология, детски болести и COVID структурата в УМБАЛ „Софиямед“ „Biphase Lipo alcoolique“- липо-алкохолна двуфазова грижа за кожата на ръцете с двойно действие. Продуктът притежава патент за световна дерматологична иновация, а 100% ОТ ПЕЧАЛБИТЕ, генерирани от продажбите на продукта на пазара NAOS и BIODERMA даряват за борба с епидемии, по време на глобалната пандемия от COVID-19.

Благодарение на високохуманен жест на BIODERMA и NAOS УМБАЛ „Софиямед“ ще бъде подкрепена в борбата с пандемията от COVID-19.

 

„Biphase Lipo alcoolique“ са нова категория продукт в полза на общественото здраве – вирусоцидна козметика.

Употребата на хидроалкохолен гел в условията на глобална пандемия е жизненоважно. И все пак, честото му използване може да причини дерматологични проблеми. Ръцете се увреждат и изсушават, което отслабва нашата естествена защитна бариера: кожата.

Вдъхновени от екобиологичните принципи, NAOS и BIODERMA създават първата грижа за кожната бариера на ръцете с двойно действие BiphaseLipo alcoolique като двуфазова формула обединява алкохолна и липидна фаза.

1. Алкохолна фаза: съдържа 74.5% етанол. Елиминира вируси, бактерии и дрожди.

 

2. Липидна фаза: съдържа 10% масло от ший и сквалан. Допълваща комбинация, богата на липиди, естествено налични в кожата, така че да я защити от изсушаване. Заедно тези две биомиметични съставки осигуряват на кожата това, от което има нужда, за да бъде подхранена и подсилна при многократно почистване

 

Biphase Lipo alcoolique се абсорбира бързо в кожата, оставяйки нежно усещане за мекота, без да чувствате ръцете си мазни или лепкави. След всяко впръскване кожата е подхранена и можете веднага да продължите с ежедневните си дейности.

Повече информация за иновативния продукт на BIODERMA и NAOS - Biphase Lipo alcoolique вижте тук: https://bit.ly/3h6jIrh