EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Зелен коридор за ваксинация срещу COVID-19 в ДКЦ Софиямед-Люлин от 17 май

ДКЦ "Софиямед"-Люлин обявява Зелен коридор за ваксинация срещу COVID-19 от днес-17 май. Ваксинационният кабинет функционира от 13:00 до 15:00ч. за имунизиране срещу COVID-19 с РНК ваксини до изчерпане на количествата.

Ваксинацията ще се извършва с приоритет на лица над 60г. възраст и такива с хронични заболябвания, съгласно Заповед на Министъра на здравеопазването.

 

*Лицата с регистрация за поставяне на ваксина в Националната здравна информационна система спазват часовете за поставяне на 1 доза, указана и потвърдена от системата.
**Лицата, на които се поставя 2 доза спазват деня за нея, указан в картончето предоставено във ваксинационния кабинет след поставена 1 доза. Часът за поставяне на 2 доза е същият като този за 1 доза.
***Работното време на Зелените коридори за ваксинация е различно от работното време на кабинета за поставяне на ваксини на лицата с регистрация за поставяне на 1 доза в Националната здравна информационна система, както и на тези за 2 доза.*Кабинетът няма да функционира на 24май!