EN
Back to top hospitalsofiamed.bg
30.05.2023 вторник

Безплатни прегледи за деца по случай 1-ви юни

Безплатни прегледи за деца по случай 1-ви юни Безплатни прегледи за деца по случай 1-ви юни Безплатни прегледи за деца по случай 1-ви юни
Безплатни прегледи за деца по случай 1-ви юни

По случай Международния ден на детето -1-ви юни, педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин, както и екипа на ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 по традиция обявяват безплатни профилактични прегледи за деца. Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

 

Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ ще преглеждат безплатно на 1 юни в сградата на ДКЦ „Софиямед“-Люлин (бул. „Джавахарлал Неру“ 23) с предварително записване по специалностите: обща педиатрия, детска пулмология, детска неврология, детска гастроентерология, детска хематология.

 

Специалистите от БЛОК1 (бул. „Г.М.Димитров“ 16) д-р Жана Станева ще извършва безплатни прегледи по обща педиатрия и неонатология на 8 юни, ортопедът д-р Теодор Калчев по детска ортопедия на 5 юни.

 

Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване на тел.02 4650003- за прегледи в ДКЦ „Софиямед“-Люлин и 02 4650000 за прегледи в БЛОК1 или през системата на Superdoc.bg

 

 

Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на „Софиямед“ по случай 1 юни ще получи и подаръци, осигурени от дългогодишните партньори и приятели на „Софиямед“.

 

*Прегледите се осъществяват на деца на възраст от 0 до 18г.

**Всички прегледи се осъществяват с регистрация преди запазения час на съответната регистратура на лечебното заведение.