EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Онлайн Училище за родители Софиямед-ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Скъпи бъдещи майки и татковци, след прекъсване във връзка с наложените ограничения, предизвикани от пандемията от коронавирус Ви информираме, че съвсем скоро лекциите в Училище за родители "Софиямед" ще стартират отново. Този път за Ваше улеснение те ще бъдат в онлайн формат, за да Ви бъдем максимално полезни със съветите на специалистите от Отделение по Акушерство и Гинекология , Неонатология и Детско отделение.


Всички те отново ще бъдат с Вас за отговор на въпросите, които Ви вълнуват по време на бременността и първите и най-важни моменти от отглеждането на Вашето бебе.
 


Следете официалната страница на УМБАЛ "Софиямед" , както и фейсбук страниците ни, за да разберете точната дата на старта на Онлайн Училището ни за родители.


Дотогава във фейсбук страницата ни ще Ви припомняме акценти от проведените до момента лекции с нашите специалисти - акушер-гинеколози, неонатолози, акушерки, педиатри, ендокринолози, анестезиолози, консултанти по кърмене.


Очакваме и Вашите предложения за теми, които Ви вълнуват и които искате да намерят място под формата на онлайн лекция в Онлайн Училището ни.


Разбира се със своите ценни съвети с Вас отново ще бъдат и нашите партньори от утвърдени фирми за козметика за грижа за кожата на новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.