EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Честит 4-ти рожден ден на Детско отделение на УМБАЛ "Софиямед"!

Днес Детско отделение - Софиямед празнува 4г. от своето основаване и 1 година от преместването си в своя нов дом в БЛОК 3 на УМБАЛ "Софиямед"-Люлин.
 
Честит празник на целия му екип, на всички малки и пораснали деца, лекували се в него и на техните родители, които се довериха на професионалната помощ на медицинските ни специалисти.
 
За периода от 4 години в Отделението високо компетентна педиатрична помощ по време на своето болнично лечение са получили над 2 100 деца, а специалистите му са извършили над 5 300 прегледа в Приемно-консултативния кабинет към Отделението.
 
Безплатната кампания прегледи по случай Международния ден на детето -1 юни на екипа на Отделението ще се проведат днес -7 юни от 9:00 до 15:00ч. в ДКЦ "Софиямед"-Люлин с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed и на тел.024650003.
 
Благодарим на доверието на всички родители, избрали професионалната помощ на нашите специалисти. Желаем на Вас и децата Ви много здраве и щастливо детство!