EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Благодарствено писмо до екипа на Спешния център на „Софиямед“ и д-р Мустафа Ходжов

В деня на националния празник на страната ни, в ранните следобедни часове, на дъщеря ми А.К. (13,5 години) й стана изключително лошо – в първия момент каза, че не вижда, и след това последва изключително силно главоболие. Не се беше случвало до момента. Поради близостта ни според тогавашното местонахождение, потърсихме помощ в Спешния център на „Софиямед“.

 

Посрещна ни д-р Мустафа Ходжов. Изслуша внимателно разказа ни, потърси консултация с дежурния невролог, и въпреки, че дъщеря ми не попада в тяхната целева група, направиха всичко възможно за да намерят точната форма за преглед и консултация, и съвет за лечение.

 

Благодарим за подкрепата и високия професионализъм и на екипа на спешния център и екипа от невролози – дежурната лекарка и доц. д-р Велина Гергелчева, която в почивния си ден се включи по телефона, заради компетентността си в лечението на деца.

 

От все сърце пожелавам на д-р Мустафа Ходжов и на целия медицински екип здраве, благополучие и успехи в професионален и личен план! Бъдете благословени!

 

Всяка болница, която има подобен сплотен екип от блестящи, сърдечни и отговорни към работата си лекари, сестри и медицински персонал, ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕ С ТЯХ!

 

                                                     С огромна благодарност и почит:  Е.М.