EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Преференциални цени за PCR и тестове за Т-клетъчен имунитет в ДКЦ "Софиямед"-БЛОК1 и ДКЦ "Софиямед"-Люлин

Уважаеми пациенти, от днес-1 октомври екипът на ДКЦ "Софиямед" и ДКЦ "Софиямед"-Люлин прави още по-достъпни цените на едни от най-търсените и важни тестове в Лабораториите на двете ДКЦ-та за COVID-19, за да отговори на очакванията Ви за най-вече бърз достъп до висококачествените ни медицински услуги, които се извършват от опитни професионалисти и с топ апаратура.
 
 
Цената за стандартен PCR тест за COVID-19 вече е на стойност от 80лв.
 
 
Цената за тест с бърза PCR диагностика е на стойност от 120лв. с резултат от 1 до 4 часа, според технологичната натовареност на Лабораторията.
 
 
Тестове за наличие на Т-клетъчен имунитет по EliSpot метод срещу SARS-COV-2 пациентите на ДКЦ „Софиямед“ -БЛОК 1 (бул. "Г.М.Димитров" 16) могат да извършат също на преференциални цени:
 
-монокомпонентният тест за Т-клетъчен имунитет, подходящ за ваксинирали се срещуCovid-19 инфекция, които искат да разберат дали имат изградена защита, е на стойност от 180лв.
 
-поликомпонентният тест, подходящ за преболедували инфекцията, предполагащи безсимптомно прекарана инфекция или контактни на вируса, е на стойност от 240лв.
 
 
Час за тест запишете от тук: https://bit.ly/3l0ngii