EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Поздравителен адрес от управителя по повод Световния ден на здравето

Уважаеми колеги,

 

Поздравявам ви най-сърдечно по случай Световния ден на здравето - 7 април! Празникът е повод още веднъж да благодаря на изключителния екип на Университетски медицински комплекс "Софиямед" за всеотдайността в изпълнението на вашата благородна мисия да лекувате болката на пациентите и да спасявате живот.

 

Признателен съм на всеки един от вас, че независимо от трудностите, предизвикани от пандемията, останахте безрезервно верни на положената клетва да пазите човешкия живот и смело застанахте рамо до рамо в битката с вируса. Вие всеки ден давате пример за вдъхновяваща самоотверженост и професионализъм, забравяте умората и изтощението и продължавате грижата си за пациентите.

 

Наши екипи са и сред първите в страната, които отвориха сърцата си и предоставиха безплатна медицинска помощ на родилки, деца и бежанци от Украйна.

 

Ние в “Софиямед“ считаме, че здравето е решаващ фактор за доброто качество на живот. В тази връзка продължаваме да инвестираме в развитието, а също и в усъвършенстването на нашия технологичен инстументариум, за да отговорим още по-ефективно на нуждите на пациентите.

 

Пожелавам ви здраве, лично щастие и професионално удовлетворение! Продължавайте да изпълнявате с отговорност и ентусиазъм вашата мисия да лекувате човешките страдания и да спасявате живот!

 

Честит празник!

 

С уважение:

 

Д-р Йордан Пелев