EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Благодарим ви за доверието -деца и родители! Бъдете здрави!

Приключи вторият и последен етап от кампанията за безплатни профилактични прегледи за деца по случай 15-ти септември, организирана от ДКЦ и УМБАЛ "Софиямед". През последните два дни от мея малки и пораснали деца бяха прегледани от специалистите по ортопедия д-р Тодор Калчев и дерматолога д-р Гергана Манолова.

 

През изминалата седмица медицински комплекс "Софиямед" предостави възможност за безплатна консултация и с педиатри, УНГ специалисти, офталмолози, уролог на родителите на деца в предучилищна и училищна възраст като част от кампанията си "Бъдете здрави", целяща да ги информира за ползите от профилактиката с акцент върху детското здраве.


Всяко дете, преминало през безплатна консултация, част от кампанията, получи и подаръци, осигурени от дългогодишните партньори и приятели на „Софиямед“ от Fortex Plasmon BulgariaThinkle StarsAptaClub България AboPharma Bulgaria - витамини и хранителни добавки Naturpharma moeto-zdrave.com Chicco Bulgaria Magna Pharm- Mustela Bulgaria, URGO, HUMER, Bioderma Солети 'Хрус-Хрус' Medis pharma Bulgaria - Defendyl БългарияWAYA България. Благодарим им сърдечно, както и на всички родители за доверието.
 
 
Желаем на всички деца и техните родители много успешна, весела и усмихната нова учебна година!