EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Специално пано с отпечатъци от ръцете на специалистите ни по случай Бабинден!

Специално пано с отпечатъци от ръцете на акушер-гинеколози, акушерки, неонатолози, неонатологични акушерки и екип, озари дни след Деня на родилната помощ-Бабинден, фоайето пред Отделението по акушерство и гинекология, и Неонатология в УМБАЛ „Софиямед“.

 

То символизира ежедневните усилия на акушер-гинекологичните и неонатологични екипи на лечебното заведение в посрещането и грижата за новия живот.

 

„Бъдете здрави и продължавайте да радвате българските семейства с работата си“. Това пожела на екипите на двете структури главната медицинска сестра на УМБАЛ „Софиямед“ Магдалена Серафимова.

 

От името на управителя на лечебното заведение д-р Йордан Пелев тя връчи цветя и поздравителни адреси на д-р Валери Нецов-началник на АГ отделението и старшата  акушерка Нели Филипова, както и на началника на Отделението по неонатология д-р Мария Йочева, д-р Жана Станева-началник на интензивния сектор към Отделението и старшата неонатологична акушерка Катя Стоянова.

 

„Благодаря Ви за отдадеността към бъдещите майки, родилките и техните бебета. Благодаря Ви за любовта, която влагате в професията си! Бъдете здрави и нека работата ви в името на Живота да бъде благословена!“, пише в поздравителните си адреси до екипите управителят на болницата.

 

Цветя получи и всяка акушерка и член на екипа от двете структури с пожелание за здраве и успехи!

 

Първи на паното своите отпечатъци поставиха най-дълго практикуващите лекари - акушер-гинекологът и началник на Отделението д-р Валери Нецов и д-р Дарина Владова, неонатологът и началник на Интензивния сектор към Отделението по неонатология д-р Жана Станева, както и акушерките с най-голям опит в Отделението Десислава Янкулова, Таня Димитрова и старшата акушерка на Отделението Нели Филипова. След тях и останалите дежурни лекари-акушер-гинеколози и неонатолози, акушерки, неонатологични акушерки и екип.