EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Посланици на новия живот!

"Искам да поздравя всички медицински специалисти, които са истински отдадени на професията и пациентите си. Трябва особена сила и нагласа, за да поемеш отговорността за един бъдещ живот и когато той извиси глас, за да възвести появата си сред нас. Да му дариш цялата си любов и умения, да бъдеш добрата орисница, която го пази и обгрижва в най-важните първи мигове от живота му. Бъдете здрави, скъпи колеги! Бъдете обичани и много щастливи, и удовлетворени! Бог да е с нас!“.
 
С тези думи по случай Деня на родилната помощ -по известен като Бабинден, поздравления към ръководения от нея екип и колегите й в страната, отправи д-р Мария Йочева, началник на Отделението по Неонатология в УМБАЛ "Софиямед".
 
 
"Безкрайно съм горда да работа с този прекрасен екип. На всички акушер-гинеколози, неонатолози,акушерки, неонатологични акушерки и сестри желая и успехи!", каза и д-р Жана Станева, началник на Интензивния сектор към Отделението.
 
 
Към техните пожелания се присъедини и старшата неонатологична акушерка на Отделението Катя Стоянова, която каза, че е горда, че е посланик на новия живот:
 
„Акушерската професия е признание, горда съм, че съм посланик на новия живот! Нека бъдем здрави, усмихнати и с увереност да следваме мисията, на която сме посветили живота си. Честит празник, колеги!“.
 
 
Честит празник на Отделението по неонатология в лечебното заведение и от екипа на болницата. Желаем Ви много успехи, а на вашите малки пациенти -здраве!