EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Условията са също важни в цялостния процес на лечение на пациентите

За провеждане на успешното лечение на пациентите роля има освен точната диагностика, персонализирания лечебен план, но и условията, в които се провеждат те.

 

Радваме се, че в „Софиямед“ можем да предложим на своите пациенти едни от най-комфортните условия. Един от многото добри примери за приятната атмосфера в едно от звената, където често се лекуват пациентите с най-тежки диагнози, е Отделението по Медицинска онкология.

На разположение на тях е библиотека със специализирана литература и материали със съвети за духовна подкрепа по време на лечебния процес, за храненето и начина на живот. Както и кът с икони, където пациентите могат да намерят духовно спокойствие по време на лечението си в специализираната структура.

 

Специалистите споделят от практиката си, че със сигурност и пациентите, които се придружават при лечението от своите близки, се справят много по-добре със заболяването си, отколкото останалите.

 

Така че високия професионализъм на специалистите, които се грижат за лечението на пациентите, добрите материални условия и искрената загриженост и обич на близките, са също част от процеса на лечение и оздравяване на организма.