EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

“Грижат се прекрасно за нас. Все едно децата са техни-радвам им се страшно много“.

“Грижат се прекрасно за нас. Все едно децата са техни-радвам им се страшно много“.

С тези думи на благодарност към екипа от „Софиямед“ продължаваме празничната серия от видеа и публикации с пожелания към специалистите от лечебното заведение, които помагат всекидневно новия живот да дойде на бял свят по повод Бабинден.

 

Малката Алина се ражда на 9-ти януари с перфектните мерки от 3, 160кг и 49см. Благодарение на грижите положени от екипа на АГ отделението на УМБАЛ „Софиямед“ и сектор „Неонатология“ и комфортът, който предлага структурата, майката на малката Алина- Кристина Иванова, избира да се довери на специалистите и няколко дни след деня, в който е трябвало да ги изпишат.

 

„Чувствам се изключително комфортно, именно затова и за мое спокойствие помолих лекарите да останем още няколко дни. Екипът е прекрасен, родих и двете си деца в болницата. Грижат се прекрасно за нас. Все едно децата са техни-радвам им се страшно много“, коментира Кристина.

 

По повод празника на родилната помощ тя пожела на екипа от „Софиямед“ да бъдат живи и здрави и да посрещат още дълги години големи и здрави бебета.