EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Поредна успешна сложна операция в "Софиямед"!

Поредна успешна интервенция по присаждането на палец на ръката извърши екипът на доц. д-р Маргарита Кътева. Така в болница "Софиямед" ръката на 33г. мъж, пострадал по време на трудова злополука беше спасена. За сложната микрохирургична интервенция доц. Кътева коментира, че подобни операции се извършват рутинно от нея и екипа й. "Битовите инциденти, както и трудовите злополуки са факт, но важното е хората да знаят, че има на кого да разчитат", коментира ортопед-травматологът.
Доц. Кътева прилага най-съвременните техники в хирургията на периферната нервна система, черпейки опит от един от създателите на този вид хирургия в света - проф. Милези. В специализирания център на УМБАЛ "Софиямед" се извършват оперативни интервенции за възстановяване на липсващи след травма меки тъкани и кости на горните и долните крайници, като се използват трансплантати според последните приети микрохирургични методи.

Час за консултация с доц. Кътева и екип:
-д-р Недко Гацов
-д-р Калин Димитров
-д-р Калин Ангелов
можете да запишете на тел. 0700 31 051 или при спешни случай чрез Спешно отделение на УМБАЛ "Софиямед" на тел. 0895 555 451!